ALBUMET "BLÅE DRAG" SLIPPES 20.1.17!

Foto: Christian Nystrøm


Tove er ute med ny plate, Blåe Drag!

Den er spilt inn i Kleiva Studio med Freddy Holm som produsent og strengemester. 

Toves soloplate befinner seg i et landskap som kan beskrives som ”Country Noir”, Dolly Parton møter Nick Cave i en Tom Waits diner. Mange av låtene lodder i det mørkere leiet både musikalsk og tekstlig. Tematikken spenner fra det mellommenneskelige og filosofiske til det politisk engasjerte.

Plata har høstet ovasjoner i en samlet musikkpresse, 20 anmeldelser, 4 seksere og resten som kaster terning har gitt den fem!


Tove Bøygard er en singer/songwriter som vandrer i et variert musikalsk landskap. Hennes preferanser beveger seg fra punk til pop, med hovedvekt på country, rock, folk og vise-sjangeren.

Tove har et stort samfunnsengasjement som hun formidler på en fremragende måte gjennom sin musikk. Som tidligere politiker, gammel Blitzer og gatearbeider har hun flere ulike arenaer å hente inspirasjon fra.

Og det er historier som fortelles; alt fra egne erfaringer til sterke opplevelser til andre mennesker. Som artist er hennes varemerke; bunnsolide tekster på hallingdialekt, sterke melodier og utpreget formidlingsevne.