DET MEST ANMELDTE ALBUMET I 2017!

BOOKING:

Ta kontakt med 

Rocksport Booking

       Reidun Berntsen


       mob. 95 83 76 07
 
  

       

        reidun@rocksportbooking.com


         www.rocksportbooking.com


 

Tove Bøygard; - en musikalsk opplevelse som setter spor!


Tove Bøygard er en singer/songwriter fra Ål i Hallingdal og en utpreget liveartist. Hennes meget sterke tilstedeværelse og formidlingsevne, akkompagneres av gnistrende gitarspill og munnspillsoloer. Hun er kjent for å ha et stort samfunnsengasjement som hun kommuniserer med sterke tekster og gode melodier.

 

En konsertopplevelse med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne.

 

Dette skriver Bluesnews om konserten på Notodden Bluesfestival 2017:

 

·      ”Og Tove Bøygard, – for en americana/ blues og singer-songwriter artist vi har fått i henne da hun fikk kjemperespons på Teledølen fredag. Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams.”

 

Dette er tilbakemeldingen fra arrangøren av Cornelis-festivalen i Bergen 2017:

·      Ønsker å sende en spesiell takk til Tove Bøygard og bandet for en strålende konsert. Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om «hvor har du fått tak i henne?? Hun var fantastisk!!»

Dette var stort. Godt band, gode tekster, flott levert…..hva mer kan vi be om?

 

Bloggeren Terje Årseth skriver i sin 2017-oppsummering:

 

·      Det er en kirkekonsert som står for den aller største opplevelsen i år.  Tove B øygard s konsert i S ømna kirke i sommer var en vanvittig fin, sterk og på alle måter fantastisk opplevelse. Med et band av kremmusikere i ryggen, leverte hun en konsert som ingen var uberørt av. Jeg kan ikke forestille meg hvem som for tiden matcher henne i norsk singer/songwriter-sjanger. Tove B øygard fortjener et mye større publikum !

 

Dette er noen av de mange tilbakemeldingene konsertpublikummere har skrevet på Toves Facebook-side:

·      «Takk for opplevelsen i går på Knarren! Du ryster i sjelen vår og setter oss i en annen tankeverden!»

 

·      «En fantastisk artist med et stort og godt samfunnsengasjement for de aller svakeste i samfunnet vårt! Flott konsert i nydelige omgivelser».

 

·      «Ny norsk favoritt etter helgens konserter, Tove Bøygard er amazing! Om du liker Kari Bremnes, Herborg Kråkevik, Siri Nilsen og andre dyktige norske damer vil du også elske Tove og hennes musikk».

 

Tove gjør liveopptredener enten det er alene med gitarene eller med sitt faste band som består av noen av Norges fremste musikere; Freddy Holm på gitarer og fele, Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer.

 

I fjor sommer ble hun også presentert på NRK under Sommertoget den 1. august på Ål Stasjon: https://tv.nrk.no/serie/sommeraapent/ENRK01080117/01-08-2017

 

Tove Bøygard kom i 2017 ut med albumet «Blåe Drag», hvor musikken befinner seg i et landskap som kan beskrives som ”Country Noir”, eller Dolly Parton møter Nick Cave i en Tom Waits diner. Mange av låtene lodder i det mørkere leiet enn tidligere, både musikalsk og tekstlig.

Plata har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse, med imponerende over 20 anmeldelser hvor samtlige gir den terningkast fem eller seks!  Dette er noen av superlativene:

 

·      «Følelsesdirrende countrypop på hallingmål. Tove Bøygard kan fylle dansegulvet og synge følelsesdirrende ballader – som en Hallingdalens Shania Twain»( Dagens Næringsliv)

 

·      «Vi trenger flere lidenskapelige artister som henne» (Aftenposten)

 

·      «Fortsatt er det godt å høre noen som vil bruke musikken til litt mer enn å bare ta en trall, og som lykkes på musikkens egne premisser» (Dagsavisen)

 

·      «Den skal stå opp tidlig om morgenen som klarer å levere et bedre countryalbum i 2017» ( Rootsy.nu)

 

·      «Tove Bøygard bekrefter seg som en av de beste, norske låtskrivere og artister» (Gateavisa Klar)

 

·      «Det kan simpelthen ikke bli bedre enn en stemme som minner om Marianne Faithfull og Janis Joplin og tekster med budskap framført på halling dialekt» (Kjerringrock).

 

Flere anmeldelser se her: http://www.toveboygard.net

 

Tove Bøygard serverer musikalske opplevelser som gir varige inntrykk.

 

Tove kan som tidligere nevnt bookes i flere ulike formater; med sitt fantastiske band, eller i duoformat med sin faste makker, multi-instrumentalisten og stjernebassisten Jørun Bøgeberg. Se video her fra Sommertoget: https://youtu.be/oZupgrQnv-k

 

Se flere videoer med Tove : http://www.toveboygard.net/26686258

 

For booking ta kontakt med Reidun Berntsen

på Rocksport Booking: mob. 95 83 76 07, reidun@rocksportbooking.com

www.rocksportbooking.com

 

For mer info:   www.toveboygard.net

 

 

 

Tove Bøygard er en singer/songwriter som vandrer i et variert musikalsk landskap. Hennes preferanser beveger seg fra punk til pop, med hovedvekt på country, rock, folk og visesjangeren. Tove har et stort samfunnsengasjement som hun formidler på en fremragende måte gjennom sin musikk. Som tidligere politiker, gammel Blitzer og gatearbeider har hun flere ulike arenaer å hente inspirasjon fra. Og det er historier som fortelles; alt fra egne erfaringer til sterke opplevelser til andre mennesker. Som artist er hennes varemerke; bunnsolide tekster på hallingdialekt, sterke melodier og utpreget formidlingsevne.

Tove slapp sitt første soloalbum våren 2010, og høstet lovord og gode kritikker fra en samlet presse. På scenen oser det av engasjement og tilstedeværelse, samtidig som det svinger av munnspill og gitar. Sammen med en vakker stemme skaper Tove musikalske opplevelser med dybde og til ettertanke.

Hennes nye plate som kom i januar i 2017, "Blåe Drag", har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse, 20 anmeldelser, hvorav 4 med terningkast seks og resten av terningkastene er femmere!

TOVE BØYGARD MED BAND    

Tove har med seg verdens beste band: 

Jørun Bøgeberg, Freddy Holm og Eivind Kløverød.

Live-video: 

https://youtu.be/GCb0bF8Lwjw

https://youtu.be/KQcpSkh0vds

https://youtu.be/kbmtL28WMesTOVE BØYGARD SOLO    Tove klarer seg utmerket helt på egenhånd, og har de siste årene gjort flere hundre solo-konserter!

Se live-video:

https://youtu.be/UgD_fnA78WQ

https://youtu.be/oZupgrQnv-k

Engla & Banditta -   et fyrverkeri av et band!! 

Engla & Banditta befinner seg i et viltvoksende musikalsk landskap som låner fra rock, country, viser, folkemusikk og blues. En herlig blanding av finurlig arrangerte original- og coverlåter som fremføres på norsk, svensk og engelsk. 

Tove Bøygard  - sang, gitar, munnspill, Sara Andersson - sang, el-gitar, Venja Ruud Nilsen - bass, kastanjetter, Bente Mari Mortensen - sax, sang, perkusjon/ Julie Enger Børressen - trommer

Showreel: https://youtu.be/ABRrW4hOb9s

Facebook: www.facebook.com/englaogbanditta


Forestillingen "Røre Ved Deg":  

Ein konsert som handlar om mobbing, rus og psykisk helse. Den har vore spelt med søsterduoen Bøygard, land og strand i ungdomsskoler sidan 2009, i regi av Rikskonsertene. I 2014 vart den spelt for ungdomsskoler i Nordland, då med Jørun Bøgeberg og Tove Bøygard. 

 
Sjå video her:


Forestillingen du kan sjå i videoen, spelte Tove for Mølladammen Ungdomsskole i Lommedalen i Bærum. Forestillingen passar like godt til vaksne som til ungdommar, og kan spelast i ulike lengder alt etter oppdraget. Den passar særskilt godt ved seminar, kurs og konferansar der tematikken handlar om rus, psykisk helse eller mobbing. 

BØYGARD MED BØGEBERG : Tove Bøygard og Jørun Bøgeberg med "Røre Ved Deg", en forestilling laget for Rikskonsertene og som spilles i ungdosmsskoler i det ganske land. Se utdrag fra den her:

https://youtu.be/whWb6ZCDWuQ

Se  hele forestillingen her:

https://www.youtube.com/watch?v=4qdZvPUtUNY&t=2233s

Fra Sommeråpent, NRK 2017:

https://youtu.be/oZupgrQnv-k

KULA & TROLL       Duo med den legendariske trommisen Runar "Kula" Johannessen, kjent fra Frank Znört Quartet og Valentourettes. Uhøytidlig musikkaften i en saftig miks med egne låter og kjente slagere oversatt til halling. Se video her:

http://youtu.be/Uoq5seZkHqM

 

 

BØYGARD    

Duo med søsteren Anita  http://www.boygard.net

Booking av Bøygard: Ta kontakt med Rocksport Booking:  http://www.rocksportbooking.com/index.php/kontakt

 

 

BØYGARD MED BAND     Bøygard kom med sin tredje plate i 2013, og det med selveste Jonas Fjeld som produsent! Musikerne på plata er de fantastiske amerikanske bluegrassgutta i Chatham County Line. Bøygard har spilt for fulle hus til stormende jubel på kulturhusturnè i det ganske land, sammen med Jonas Fjeld og Chatham County Line!!

Bøygard kan bookes for konserter med sitt eminente band bestående av:  Eivind Kløverød på trommer,  Finn Tore Tokle på kontrabass og Freddy Holm på fele, mandolin, banjo, lapsteel og elgitar.

For mer info og booking ta kontakt med:  http://www.rocksportbooking.com/index.php/kontakt

 

 

SKRØMT PÅ VIFT:

Fra gammel folklore til dagens mysterier.

Tove Bøygard: sang, gitar, banjo, div.

Hege Rimestad: sang, fele, div.

 

Ide og innhold:

Vi er begge fascinert av den gamle folketrua og visene som springer ut av den, og vil gjerne dele denne spennende arven med ungene på barnetrinnet. Fenomener som hulder og fjøsnisse egger fantasien, og vi vil også lete fram våre lokale skikkelser, som trollet Solve og hans bravader. 

Tove er ekstra kvalifisert for oppgaven. Hun har solid forankring i stev-tradisjonen, men ikke minst har hun hatt nærkontakt med fjøsnissen på familiegården Skrindo. Dette vil uten tvil bli en bærebjelke i programmet.

Hege har sin egen lokale agenda: første gang hun var på visning på huset i Ålsbygda, kjørte hun med samboeren på måfå opp i skauen, og endte opp ved Huldretjern langt innpå Øståsen. Etter dette har hun vært forhekset av Hadeland, men huldra har hun enda ikke sett. Det er på tide å finne ut hva som har skjedd ved dette trolske tjernet - og kanskje finnes det folk i området som kan oppklare gåten, og fortelle om dagens moderne mysterier.

 

Hvor har det blitt av fjøsnissen i dag? Sikkert er det ihvertfall at gjenstander har det med å fordufte på merkelig vis, enten man bor i leilighet eller kloss oppi en gravhaug.

 

http://gran.ksys.no/produksjon_15100?t=1394112938935

 

FOLKADELIC CIRCUS:   Hva får du når du blander  Claudia Scott  Jeff Wasserman  Jørun Bøgeberg  Tove Bøygard  og  Bjørn-Peder Johansen FOLKADELIC CIRCUS! De fem fargerike artistene har erfaring som skriver seg fra -60 tallet og frem til i dag. Fra Norges første countryalbum til en av Norges mestselgende rockealbum, og hva har de til felles? En stor forkjærlighet for låtskriverkunsten og historiefortelling, formidlet gjennom sangen.

Booking: Ta kontakt med Kulturservice http://kulturservice.no/nyheter/bl_akustisk_aften/

 

 

 

 

 

Yngve Fritjof Kristiansen, Nils Mathisen og Tove Bøygard har slått seg sammen og laget en humoristisk, musikalsk forestilling som har fått tittelen: PROBLEMER ER TIL FOR Å DYRKES -  et humoristisk streiftog i hverdagsgrums. 

 

 

 

HANK`S A LOT:     Hank Williams på norsk, oversatte tekster av Ken-Børre Langås, plateutgivelse 26.3.12, se video her:

http://youtu.be/iQ-ewUtq2to